Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 9 septembrie 2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții („Termeni”) înainte de a utiliza website-ul nostru www.brailaamanet.ro („Website-ul”). Accesul și utilizarea acestui Website implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

1. Utilizarea Website-ului

1.1. Accesul la Website și utilizarea acestuia sunt destinate exclusiv pentru scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni.

1.2. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor dvs. de autentificare și sunteți de acord să notificați imediat Amanet Braila cu privire la orice utilizare neautorizată a acestora.

1.3. Nu aveți voie să utilizați Website-ul în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, suprasolicita sau afecta serverele noastre.

2. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

2.1. Conținutul acestui Website, inclusiv textele, imagini, logo-uri și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală.

2.2. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, modifica, distribui sau utiliza în orice alt mod conținutul acestui Website fără acordul scris prealabil al Amanet Braila.

3. Politica de Confidențialitate

3.1. Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale conform Politicii de Confidențialitate. Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor dvs. conform Politicii de Confidențialitate.

4. Modificări ale Termenilor

4.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi revizuită. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

5. Contact

5.1. Pentru orice întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@brailaamanet.ro sau la adresa noastră fizică: Braila, str. Dorobantilor nr. 78, bloc C1, parter, cod 810195.

Acest site foloseste cookies pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Prin acceptare declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile ,Politica Cookies si Politica de Confidentialitate a acestui site.