Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 4 septembrie 2023

Bine ați venit la Amanet Braila (website-ul nostru: www.brailaamanet.ro). Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, folosim și protejăm aceste date.

1. Informații Colectate

La Amanet Braila, colectăm următoarele tipuri de date personale:

  • Informații de contact, cum ar fi nume, adresă de e-mail și număr de telefon.
  • Informații de identificare, cum ar fi data de naștere și CNP (în cazul în care este necesar pentru serviciile noastre).
  • Informații financiare, cum ar fi datele bancare sau de plată (în cazul tranzacțiilor).
  • Informații demografice, cum ar fi locația geografică.

2. Scopul Colectării

Colectăm datele dvs. personale în principal pentru următoarele scopuri:

  • Procesarea și gestionarea tranzacțiilor sau cererilor dvs.
  • Comunicarea cu dvs. și furnizarea de informații relevante.
  • Îmbunătățirea serviciilor și personalizarea experienței dvs. pe site-ul nostru.
  • Respectarea cerințelor legale aplicabile.

3. Securitatea Datelor

Punem mare preț pe securitatea datelor dvs. personale și luăm măsuri pentru a le proteja. Utilizăm tehnologii de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea incorectă a datelor.

4. Partajarea Datelor

Nu vom partaja datele dvs. personale cu terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care legea o cere sau este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre.

5. Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. Pentru orice solicitare privind datele dvs. sau pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@brailaamanet.ro sau la adresa noastră fizică: Braila, str. Dorobantilor nr. 78, bloc C1, parter, cod 810195.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi revizuită. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

7. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări cu privire la confidențialitatea datelor, vă rugăm să ne contactați la office@brailaamanet.ro sau la adresa noastră fizică: Braila, str. Dorobantilor nr. 78, bloc C1, parter, cod 810195.

Acest site foloseste cookies pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Prin acceptare declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile ,Politica Cookies si Politica de Confidentialitate a acestui site.