Livrarea Comenzilor

Ultima actualizare: 9 septembrie 2023

Amanet Braila oferă servicii de livrare pentru comenzile plasate prin intermediul website-ului nostru www.brailaamanet.ro („Website-ul”). Această pagină explică termenii și condițiile noastre de livrare.

1. Serviciu de Curierat

1.1. Folosim serviciile Curierului Fan Courier, care are acoperire națională extinsă, pentru a livra comenzile dvs. în siguranță și la timp.

2. Costul Livrării

2.1. Costul tipic al livrării este de 25 RON pentru comenzile cu valoare sub 500 RON.

2.2. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 RON, livrarea este gratuită în limita acoperirii naționale a Curierului Fan Courier.

3. Kilometri Suplimentari

3.1. În cazul în care adresa de livrare se află în afara ariei acoperite de Curierul Fan Courier sau implică kilometri suplimentari, costurile suplimentare vor fi calculate în funcție de distanța suplimentară și vor fi suportate de către client. Costurile suplimentare vor fi comunicate în avans.

4. Termenul de Livrare

4.1. Termenul de livrare standard este de 24-48 de ore, dar poate varia în funcție de destinație și de disponibilitatea produsului. Veți primi informații detaliate cu privire la termenul de livrare la momentul plasării comenzii.

5. Confirmarea Livrării

5.1. După plasarea comenzii, veți primi o confirmare a comenzii și un număr de urmărire pentru a vă permite să monitorizați livrarea online.

6. Întrebări sau Preocupări

6.1. Pentru orice întrebări sau preocupări cu privire la livrare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@brailamanet.ro sau la numărul de telefon: 0770 823 683.

Acest site foloseste cookies pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Prin acceptare declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile ,Politica Cookies si Politica de Confidentialitate a acestui site.