Garantie Produse si Retur


Ultima actualizare: 9 septembrie 2023

La Amanet Braila, ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărare plăcută și fără griji. Această pagină vă oferă informații detaliate despre politica noastră de garanție și retur pentru produsele achiziționate de la noi. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații.

Garanție

Perioada de Garanție

Majoritatea produselor noastre beneficiază de o perioadă de garanție cuprinsă între 3 și 12 luni, în funcție de categoria și starea evaluată a produsului. Detalii specifice despre perioada de garanție a unui produs vor fi furnizate la momentul achiziției.

Ce Este Acoperit de Garanție?

Produsele care se defectează din cauza unor probleme tehnice sau a defectelor de fabricație în timpul perioadei de garanție vor fi reparate sau înlocuite gratuit, conform termenilor și condițiilor noastre de garanție.

Ce Nu Este Acoperit de Garanție?

Garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijența sau accidentele. Aceasta nu se aplică non-conformităților care nu sunt legate de calitatea produsului sau de funcționarea sa.

Politică de Retur

Cum Funcționează Returul?

Dacă sunteți nemulțumit de produsul achiziționat de la Amanet Braila, puteți să solicitați returnarea acestuia în termen de 7 zile de la data achiziției. Produsul trebuie să fie în starea sa originală și să nu prezinte semne de uzură sau daune cauzate de utilizare necorespunzătoare.

Procesul de Returnare

Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@brailamanet.ro sau la numărul de telefon 0770 823 683. Echipa noastră vă va asista în procesul de returnare și vă va oferi instrucțiuni detaliate despre cum să returnați produsul.

Costurile de Retur

Costurile de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de către client, cu excepția cazurilor în care produsul a fost livrat greșit sau este defect.

Rambursarea

După ce primim produsul returnat și îl verificăm pentru a se asigura că îndeplinește condițiile noastre de retur, vă vom rambursa suma achitată pentru produs în termen de 5 zile prin metoda de plată folosită la achiziție.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de garanție și retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@brailamanet.ro sau la numărul de telefon: 0770 823 683. Suntem aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi suport în toate aspectele legate de achizițiile dvs. de la Amanet Braila.

Vă mulțumim că ați ales Amanet Braila!

Acest site foloseste cookies pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Prin acceptare declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile ,Politica Cookies si Politica de Confidentialitate a acestui site.