Misiunea noastra

Transformăm obiecte în oportunități și împrumutăm încredere pentru viitorul dumneavoastră.

Rapiditate

Suntem cunoscuți pentru procesul nostru rapid de evaluare și acordare a împrumuturilor, oferind clienților soluții imediate pentru nevoile lor financiare urgente.

Siguranță și Încredere

Ne asigurăm că obiectele electronice sau autoturismele oferite drept garanție sunt păstrate în siguranță, astfel încât clienții să aibă încredere că bunurile lor sunt în mâini bune.

Transparență

Comunicăm clar și deschis condițiile și comisioanele noastre, asigurându-ne că clienții înțeleg pe deplin costurile și termenii împrumutului lor.

DESPRE NOI

S.C. MONEY TO BUY S.R.L. este o societate (casa de amanet) specializata in acordarea de imprumuturi rapide. Garantarea imprumuturilor se face, in general, cu obiecte electronice (laptopuri, camere video, aparate foto, telefoane de lux, TV etc.) sau auto care se pot evalua la sediul nostru. Evaluarea se face pe loc, dupa semnarea contractului acordandu-se imprumutul. Caracteristicile importante ale serviciilor noastre sunt: Rapiditatea imprumutului, Siguranta garantiilor lasate in pastrare si Fidelitatea fata de clientii nostri.

Nu avem cum sa va oferim drept imprumut valoarea de piata a acestora dar vom incerca intotdeauna sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.

Membrii echipei noastre vor evalua atat starea functionala cat si starea estetica a electronicelor si electrocasnicelor dumneavoastra, parametrii ce impreuna cu valoarea de piata a bunurilor vor determina suma maxima ce o putem oferi drept imprumut.

Contractul va avea un comision cuprins intre 0,35% si 0,5% pe zi in functie de valoarea imprumutului si a termenului de rambursare.Durata de creditare este de 30 zile cu posibilitatea unei prelungiri a contractului si termen de gratie de 10 zile pentru care se plateste comision la zilele intarziate.

Exemplu de tarif practicat:

Suma imprumutata       Dobanda pe zi       Dobanda pe 30 de zile       Total de rambursat

100 lei                         0,5 lei                          15 lei                             115 lei

200 lei                          1 lei                           30 lei                            230 lei

300 lei                         1,5 lei                          45 lei                             345 lei

400 lei                         2 lei                             60 lei                            460 lei

500 lei                         2,5 lei                          75 lei                             575 lei


Toate tipurile de aparatura electronica care se primesc in amanet,trebuie sa fie intacte din punct de vedere estetic,complete si perfect functionale.

Evaluarea aparatului electronic si stabilirea sumei care urmeaza a fi acordata, se face dupa probarea si verificarea aparatului respectiv si constatarea starii de functionare care trebuie sa fie perfecta.

Sumele oferite nu vor fi mai mari de 35-50% din pretul pretul de vanzare (second-hand) a unui aparat electronic similar. 

COMISIONUL CASEI de AMANET PENTRU APARATURA ELECTRONICA ESTE DE 0,5% / zi / din suma primita.


NU SE PRIMESC OBIECTE DE LA PERSOANE SUB 18 ANI


Pentru o evaluare preliminara a aparaturii electronice – tel. 0770 823683 

Viziunea noastra

Împrumutăm Valoare, Construim Viitor: Amanetul nostru este mai mult decât tranzacții; este un parteneriat pentru succesul dvs.

Acest site foloseste cookies pentru a-ti imbunatati experienta de navigare. Prin acceptare declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile ,Politica Cookies si Politica de Confidentialitate a acestui site.